Půjčovna hobbyhorse - nová služba

Otevřeli jsme první půjčovnu hobbyhorse v ČR

Milí zákazníci, před koncem školního roku se nám úspěšně povedlo otevřít úplně první půjčovnu hobbyhorse v České republice.

Je určena především těm z Vás, kteří o hobbyhorsingu uvažujete, ale nejste si jistí, jestli Vás bude dlouhodobě bavit.

Půjčovna hobbyhorse - nová služba

Půjčování má smysl

Službu jsme zavedli jako reakci našeho okolí a to hlavně dětí, které se chystají na závody a chtějí si zajezdit na profesionálním hobbíkovi nebo pro ty, kteří o hobbyhorsingu uvažují, ale pořád váhají. 

Jedna i druhá skupinka dětí potřebuje naší podporu, kterou jim v rámci půjčování nabízíme. Podpora je vlastně v tomhle sportu na prvním místě. Ať už v rámci sportu jako takového, nebo právě co se týče vybavení ke koníkům.

K myšlence mě přivedli děti

Děti si často mezi sebou něco půjčují a po nějakou dobu si s tím hrají. Plyne z toho určitá radost z vlastnění něčeho nového, i když půjčeného. Naplní se v nich potřeba nové věci, kterou pak vracejí majiteli a sami zhodnotí, jestli by se jim taky hodila nebo se bez ní obejdou.

Takhle funguje i naše půjčovna hobby koníků. Dítě má možnost si koníka po dobu jednoho měsíce půjčit a samo na sobě otestuje, jestli mu hobbyhorsing jako sport vyhovuje nebo ne.

Půjčovna hobbyhorse - nová služba
Půjčovna hobbyhorse - nová služba

Výroba špičkových hobby koníků

Od nás jako od výrobců se tím pádem očekává výroba z kvalitních certifikovaných materiálů, z kterých koníky vyrábíme, etické chování a skvělý zákaznický servis. 

Naším dlouhodobým záměrem je vyrábět koníky, kteří by toho po materiální stránce zvládli opravdu hodně. Představa, že si naše děti hrají s hobby koníkem a pak společně vidíme děti našich dětí hrát si s tou samou hračkou je nepopsatelně krásná. 

Od dítěte k dítěti

Kvalita je u nás na prvním místě. Každý kus je ručně vyrobený a neodejde z naší dílny bez toho, aniž by ho nezkontrolovaly minimálně dvě pracovnice. Tím předcházíme zbytečným reklamacím. 

Dbáme na to, aby naše výrobky byly v souladu s cirkulární ekonomikou, která je součástí opatření vedoucích ke klimaticky neutrální a konkurenceschopné ekonomice. Mezi její pilíře patří snížení množství používaných toxických látek a zaměření na ekodesign, tedy na výdrž a co nejdelší životní cyklus.

Půjčovna hobbyhorse - nová služba

Naše služby jsou určeny pro všechny děti, které o hobbyhorsing projeví zájem. A jestli u tohoto sportu zůstanou nebo ne je jen na nich samotných. Nám zbývá jen to nejdůležitější... podpora a pochopení pro každé jejich rozhodnutí.